BC Protein

BC PROTEİN
BOVINE COLLAGEN PROTEIN

Sığır deri kolajen proteini; deri altı bağ dokusundan hidrolize edilerek elde edilir. Hiçbir katkı olmadan yüksek basınç ve ısıl işlem uygulanarak sterilizasyonu tamamlanır. Başta Glisin, Prolin ve Hidroksiprolin olmak üzere toplam 21 adet amino asitten oluşan sindirilebilirliği ve proteini yüksek bir yem maddesidir. Ankara Üniversitesi Teknokent te yapılan Ar-Ge çalışmasında; BC Protein (Kolajen) ilavesi ile FCR (0-42 gün) %1.5 grubu önemli derecede iyileşmiştir ( Prof. Dr. Pınar Saçaklı ve ark., 2023.).

Yumurta Tavukları İçin

Tavukların sağlıklı bir şekilde büyüyüp gelişmelerini sağlamak, onların kaliteli yumurta üretmeleri için elzemdir. Bu noktada, gerek yumurta kabuğu kalitesi gerekse uzun yaşam ömrü için kolajenin önemi büyüktür.

Etlik Piliçlerde

Etlik piliç yetiştiriciliğinde, sağlıklı bir büyüme ve kaliteli et üretimi için doğru beslenme son derece kritiktir. Hızlı büyümenin getirdiği canlı ağırlığı taşıyan iskelet ve tendoların dayanıklılığı konusunda kolajenin önemi büyüktür.

Balık Çiftliklerinde

Balıkların sağlıklı büyüme ve gelişimini desteklemek için uygun beslenme, temel bir faktördür. Bu noktada, daha dayanıklı iskelet ve solungaç yapısının oluşmasında kolajenin önemi büyüktür.